Uusi kausi on alkanut.

PIENPETOPYYNTIKILPAILUN SÄÄNNÖT

  1. Kilpailu on tarkoitettu Pellon riistanhoitoyhdistyksen jäsenille (riistanhoitomaksu suoritettuna) ja eläimet tulee pyytää Pellon rhyn alueelta.
  2. Kilpailuaika on kalenterivuosi 1.1. – 31.12. Kilpailuun osallistuvat eläimet tulee pyytää luvallisesti ja laillisesti huomioiden metsästyslain ja -asetusten pienpetojen pyynnille asettamat rajoitukset.
  3. Kilpailu on henkilökohtainen. Samoilla saaliilla voi osallistua myös mahdolliseen oman seuran kilpailuun.
  4. Kilpailussa mukana olevat pienpedot ovat kettu, supikoira, näätä, villiminkki, mäyrä ja kärppä sekä vahinkolinnut (varis, korppi, harakka, rauhoittamattomat lokit).
  5. Sarjat ovat: yleinen ja nuoret (alle 20v.)
  6. Kilpailijat pitävät saalispäiväkirjaa. Saaliit todentaa yksi todistajaa (yli 18 v.) tai kuva riistahoitoyhdistyksen puhelimeen (WhatsApp). Olemme WhatsAppissa ja numero on +358403579131.
  7. Saaliit pisteytetään ja kolme suurimman pistemäärän saanutta kummassakin sarjassa palkitaan. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan palkinto. Palkinnot ovat esinepalkintoja ja lahjakortteja.
  8. Riistanhoitoyhdistys, joka järjestää kilpailun ja toimii sen tuomarina, pisteyttää saaliseläimet. Kilpailuajan päätyttyä saalispäiväkirjat tulee palauttaa toiminnanohjaajalle tammikuun 15. päivään mennessä.
  9. Mikäli kilpailijan todetaan toimineen lain ja kilpailun sääntöjen vastaisesti, hänet voidaan sulkea kilpailusta.

Kilpailukautena 1.1.2021 – 31.12.2024 pisteet ovat seuraavat:
– supikoira 15 p.
– kettu  10 p.
– minkki 10 p.
– näätä 10 p.
– mäyrä 10 p.
– kärppä 5 p.
– vahinkolinnut 1 p.

Saalispäiväkirjat on lähetettävä toiminnanohjaajalle 15.1.2025 mennessä.